Licht, geluid & beeld

Showgroup heeft voor iedere locatie en evenement prachtige apparatuur in de verhuur. Desgewenst adviseren wij bij een lichtplan voor op de gewenste locatie.

U wilt graag uw feest, presentatie, toneelstuk of seminar meer sfeer geven? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden niks is ons te gek.

Wat is er fijner dan heerlijk geluid. Als DJ wil je lekker draaien en de gasten laten genieten. Als Band wil je heerlijk spelen en de zaal op zijn kop zetten.. Samen met de klant wordt er duidelijk afgesproken wat er op het betreffende evenement en locatie gewenst is. Wat voor publiek er komt etc. Goede apparatuur en dito advies zijn daarom bij showgroup de normaalste zaak van de wereld. Neem contact op het geef u gasten het beste geluid wat er in Haarlem en omstreken te vinden is.

Bent u binnenkort gastheer of organisator van een congres, een meerdaagse beurs, een bedrijfsfeest of een muziekconcert? Zet uw verhaal of presentatie kracht bij met professioneel beeld. Maak nu een onvergetelijke indruk op uw bezoekers of gasten met de professionele apparatuur van Showgroup.

Een videowall of een lcd-projector (beamer) huren? Behalve op apparatuur van topkwaliteit kunt u altijd rekenen op een deskundig advies. Zeven dagen in de week staan we voor uw evenement klaar. Van idee tot oplevering. En zowel voor kleine als grote evenementen.

Bart van
Plan B Events

favicon

“Creatief zijn in onze kracht. De techniek geloven we allemaal wel. Dat laten we Showgroup lekker regelen. Komt altijd goed.”.

REFERENTIES HORECA